Sales & Customer Success Consultant | Nederland

Job description

Als Sales & Customer Success Consultant help jij MKB bedrijven in de event industrie om hun business beter, sneller en makkelijker te runnen. Je doet onderzoek, luistert en stelt de juiste vragen om gekwalificeerde leads de toegevoegde waarde van onze Software as a Service (SaaS) verhuursoftware te laten zien. Jouw doel is om deze leads om te zetten in tevreden, blijvende klanten. Dit betekent dat jouw werk nadat de deal geclosed is niet ophoudt. Ook daarna adviseer je bedrijven over hoe zij hun processen kunnen optimaliseren en je betrekt de juiste teams om de klant nog beter gebruik te laten maken van Rentman.


Als Sales & Customer Success Consultant maak je daarom niet alleen deel uit van het jonge, gedreven, internationale team dat bestaat uit Sales Representatives en Business Developers. Ook ligt in deze rol een sterke focus op Customer Success. In samenwerking met het Customer Success team zorg je voor optimaal gebruik van de software en weet jij precies wat nodig is om onze klanten naar het volgende level te krijgen. Als echte sparringpartner ben je op de hoogte van wat er speelt in de event industrie. Je zorgt voor een succesvolle start, uitbouw en investering in de relatie met onze klanten.

We zoeken iemand die tech savvy, entrepreneurial en proces gefocust is. Je bent initiatiefrijk en pakt liever de telefoon dan dat je mailt. Je weet zonder je op te dringen de juiste argumenten naar voren te brengen en houdt van een uitdaging. Je werkt graag hard om targets van jezelf en die van het team te halen, maar hecht boven alles waarde aan commitment en succes op de lange termijn.


Wat ga je doen?

 • Verkopen van onze software door het identificeren en creëren van nieuwe opportunity's op basis van inbound leads.

 • Leads omzetten naar een succesvol geïmplementeerde en tevreden klant.

 • Bellen, mailen en online demonstraties geven

 • Webinars geven over verdiepende onderwerpen

Wie zijn we?

Rentman is een internationaal software bedrijf. Onze cloud-software wordt in meer dan 70 landen gebruikt door bedrijven in de event en entertainment industrie om hun bedrijf vanuit één tool te managen en plannen. Hierbij moet je denken aan materiaal-, transport- en personeelsplanning. Ons jonge team werkt vanuit Utrecht continue samen om Rentman wereldwijd dé event rental tool te maken. Om dat te kunnen doen zijn we doorlopend op zoek naar like-minded professionals die willen meebouwen aan het succes van ons bedrijf én van onze klanten.


Wat je krijgt bij Rentman

 • Marktconform salaris

 • 13e maand op basis van bedrijfsprestaties

 • Persoonlijk trainingsbudget

 • Vrijwillig pensioenplan

 • We werken allemaal thuis momenteel, maar zodra het weer mag en kan: een groot, open en met licht gevuld kantoor in hartje Utrecht.

 • Gratis kantoorlunch, veel PingPong, Xbox, leuke (karaoke)feesten, teamactiviteiten (ook zodra het weer kan uiteraard)

Job requirements

Wat we vragen

 • Minimaal HBO (Bachelor) werk- en denkniveau

 • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in een consultatieve sales of customer support rol

 • Je bent een doorzetter, ondernemend, business minded en gefocust op commitment

 • Je hebt sterke communicatie en presentatie skills

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift

 • Grote pré: ervaring in de event/AV industrie


Proces en solliciteren

We werken momenteel allemaal vanuit huis, dus de sollicitatieprocedure zal plaatsvinden via Zoom. De procedure bestaat uit drie sollicitatiegesprekken. Het eerste gesprek is met iemand van het HR team en is bedoeld om een beter beeld van elkaar te krijgen. Het tweede gesprek is met de Sales Manager en de Customer Experience Manager. Daarna volgt een assessment welke je vervolgens in een derde gesprek bespreekt met twee collega’s van Sales of CS.

Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te klikken. Hoe beter we je leren kennen door je sollicitatie, hoe beter! Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Fanou via fanou@rentman.nl.

To all recruitment agencies: Rentman does not accept agency resumes. Please do not forward resumes to Rentman employees. Rentman is not responsible for any fees related to unsolicited resumes.